Brena i Saša prodali Grand produkciju Junajted mediji, bogatiji za 15 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena i Saša prodali Grand produkciju Junajted mediji, bogatiji za 15 miliona evra

Lepa Brena i Saša Popović prodali su ostatak od 49 procenata "Grand produkcije" kompaniji "Junajted medija", koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto.

Kako prenose beogradski mediji, Brena i Saša su navodno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina.

Celokupna transakcija kupoprodaje biće završena do kraja ove godine, što znači da će od 2020. u Agenciji za privredne registre imena osnivača i suvlasnika "Granda" biti izbrisana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izveštava Kurir.

Sašin udeo u vlasničkoj strukturi "Grand produkcije bio je 24 odsto, pa će mu stoga pripasti 7.350.000 evra, dok je Brena posedovala 25 procenata i ona će biti bogatija za 7.650.000 evra, navodi se u informaciji.

Popović će, kako se dodaje, nastaviti da radi postojeće emisije, samo kao kreativni autor, producent, i to za platu, tvrdi list.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brena i Saša Popović prodali Grand produkciju United Mediji

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Nov.2019

BEOGRAD – Lepa Brena i Saša Popović prodali su ostatak od 49 procenata „Grand produkcije" kompaniji United Media, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto...Kako prenose beogradski mediji, Brena i Saša su navodno zaradili još 15 miliona evra, koliko su inkasirali i pre pet godina...Celokupna...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Saša Popović i Lepa Brena prodali “Grand”

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2019

BEOGRAD, Saša Popović i Lepa Brena, zajedno sa Breninim suprugom Slobodanom Živojinovićem, prodali su ostatak od 49 procenata “Grand produkcije” kompaniji “Junajted medija”, koja je 2014. već kupila paket akcija od 51 odsto. Kako piše “Kurir”, njih dvoje su tako ukupno zaradili još...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.