Borovica-transport u stečaju ponuđen za 72,4 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2021, 14:17

"Borovica-transport" u stečaju ponuđen za 72,4 miliona dinara

Firma "Borovica-transport" u stečaju ponuđena je na prodaju javnim nadmetanje po početnoj ceni od 72,4 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Najvažnija imovina firme čini više objekata, poslovni prostori, poslovna i porodična stambena zgrada, građevinsko, šumsko i poljoprivredno zemljište na teritoriji opštine Ruma, kao i pokretna imovina - mehanizacija.

Javno nadmetanje zakazano je za 23. mart a depozit za učešće iznosi 28,9 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dužnik Novom Sadu "Borovica-transport" ide na doboš, ponuđen za 72,4 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 24.Feb.2021

Kompanija "Borovica-transport", koja je u stečaju, ponuđena je na prodaju javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 72,4 miliona dinara...To je objavio stečajni upravnik, najavivši javno nadmetanje za 23. mart. Depozit za učešće iznosi 28,9 miliona dinara...Najvažnija imovina firme čini više...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.