Borislava Perić Ranković - zlatan primer vrhunske istrajnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borislava Perić Ranković - zlatan primer vrhunske istrajnosti

"Rezultat kao mera vrednosti" naziv je tribine održane na Fakultetu za sport i turizam, posvećene kako skorašnjim, tako i životnim uspesima naše stonoteniserke Borislave Perić Ranković.

Uzor je, u skladu sa 22 medalje sa evropskih i svetskih prvenstva, i Olimpijskih igara pravi primer svim sportistima, da se samo uz red, rad i disciplinu postiže uspeh.

To je ono što, i po mišljenju stonoteniserke Borislave Perić Ranković, nedostaje mladima. Odličja su rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rada na treninzima i mera sportskog uspeha. Istrajnost, upornost i ciljeve kroz život postavljala je sama.

Država se trudi da na najbolji mogući način olakša svakodnevno funkcionisanje osoba sa invaliditetom. Isti princip je i prema sportistima, posebno onim sa odličnim rezultatima, koji su u svetu najbolji ambasadori.

Sofokle je rekao da uspeh zavisi od truda. To je u nekom trenutku karijere uspešnih sportista učesnika tribine "Rezultat kao mera vrednosti" bio motiv za postizanje zadatog cilja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.