Na graničnom prelazu Šid kamioni čekaju šest sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2021, 07:28

Na graničnom prelazu Šid kamioni čekaju šest sati

Na graničnom prelazu Šid, teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju šest sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5:15, na prelazu Batrovci, takođe na izlazu i zemlje, kamioni čekaju četiri sata, na Horgošu tri, a na Kelebiji, dva sata.

Na ostalim rganičnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima.

Bolja prohodnost puteva u Zapadnoj i Jugozapadnoj Srbiji

Prestanak snežnih padavina i intenzivno čišćenje puteva doprineli su boljoj prohodnosti puteva u Jugozapadnim i Zapadnim krajevima Srbije, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

U tom deli zemlje su se, međutim, i dalje zadržali zimski uslovi vožnje koji zahtevaju zimske gume i opremu.

Upotreba lanaca čini sigurnijom vožnju na pojedinim putevima drugog prioriteta preko prevoja, dodaje se u saopštenju.

Magla može dodatno otežavati uslove u kojima se saobraćaj odvija, jer su na tim mestima i temperature niže, a vlažnost kolovoza veća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Magla otežava vožnju, bolja prohodnost puteva na zapadu Srbije

Izvor: Danas, 01.Dec.2021

Magla od jutros otežava vožnju na putevima u Srbiji uslovljavajući i mestimično vlažne kolovoze, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Nema više opasnosti na putevima, bolja prohodnost zbog prestanka snežnih padavina

Izvor: Blic, 01.Dec.2021

Prestanak snežnih padavina i intenzivno čišćenje puteva doprineli su boljoj prohodnosti puteva u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije, saopšteno je večeras iz AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.