Bogojevo: Posle eksplozije u luci ponovo prijem žitarica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogojevo: Posle eksplozije u luci ponovo prijem žitarica

Samo četiri dana posle eksplozije na elevatoru silosa u Luci Dunav u Bogojevu,  ponovo je otpočeo prijem žitarica. 

Prijem žitarica u najvećoj luci na Dunavu od Bezdana do Bačke Palanke ponovo se odvija nesmetano.

Kamioni istresaju soju u bunker, a ona se transportnim trakama tovari u barže. Kako nam je rečeno u upravi Luke, oštećeni elevator R5 je popravljen, a ubrzo će biti sanirana i ostala oštećenja kao i stotinjak razbijenih prozora, tako da će nesmetano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moći da se obavlja i skladištenje i transport žitarica iz silosa.

Dvojica povređenih radnika su dobro i oporavljaju se od povreda zadobijenih prilikom eksplozije koja je nastala u toku čišćenja, a najverovatnije je izazvana udarcem čekića u metal, što je dovelo do zapaljenja i eksplozije prašine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ponovo počeo prijem žitarica u Luci Bogojevo

Izvor: 025info.rs, 06.Nov.2018, 10:22

Samo četiri dana posle eksplozije na elevatoru silosa u Luci Dunav u Bogojevu, ponovo je otpočeo prijem žitarica, prenosi Radio-televizija Vojvodine.  Prijem žitarica u najvećoj luci na Dunavu od Bezdana do Bačke Palanke ponovo se odvija nesmetano.   Kamioni istresaju soju u bunker, a ona...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.