Betanija najbolje veliko porodilište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betanija najbolje veliko porodilište

Prema rezultatima dvomesečnog onlajn istraživanja, koje je sproveo roditeljski portal bebac.com, i u kome je učestvovalo više od 9.800 žena, novosadska Betanija proglašena je najboljim velikim porodilištem

Na listi od 15 ginekologa iz Srbije, koje su ispitanice preporučivale jedna drugoj, dvojica stručnjaka su iz te ustanove.

Dobiti potvrdu za to da ste među najboljima, samo je vetar u leđa za bavljenje najlepšim i najhumanijim poslom na svetu, kažu u Betaniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << porodilištu u kojem se godišnje obavi trećina svih porođaja u državi.

"Ovo priznanje je pre svega jedna lepa poslovna satisfakcija, zato što čovek u jednom trenutku shvati da je to što radi radi na neki dobar način", kaže doc. dr Đorđe Petrović, šef porođajnog bloka Betanije.

"To nije samo priznanje za mene kao lekara, već i za babice koje rade na ovoj klinici, za moje kolege ginekologe, neonatologe i anesteziologe. I ovo priznanje je jedna velika obaveza da moramo da budemo još bolji, ljubazniji i da damo maksimum u našoj profesiji", kaže ass.dr sci.med. Dragan Stajić, ginekolog-akušer.

Uslovi u novosadskom porodilištu, kako se očekuje, nakon rekontrukcije, biće i bolji...

"Renovirali smo osam soba, četiri kupatila, dve operacione sale, poboljšan je i sam kvalitet prijema i nege pacijenata na taj način. Mi vodimo posebno računa i o ishrani pacijenata", kaže prof. dr Tihomir Vejnović, upravnik Betanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.