Besplatni pregledi u vojnomedicinskim ustanovama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni pregledi u vojnomedicinskim ustanovama

U Beogradu, Novom Sadu i Nišu danas se obavljaju besplatni preventivni pregledi u vojnomedicinskim ustanovama.

RTS navodi da su u niškoj vojnoj bolnici pregledi počeli u 8 časova, a gužve nema, jer se dolazi u zakazanom terminu.

Upravnik Vojne bolnice u Nišu, pukovnik Jovica Stanojković kaže da građani Niša mogu obaviti preventivne preglede u kabinetima za plućne bolesti, gastroenterologiju, kardiologiju, u kabinetu za bolesti uha, grla i nosa, za očne bolesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i za neurologiju.

"Osim toga, po indikaciji naših lekara specijalista, građanima se pružaju i neke dijagnostičke usluge, pre svega osnovne laboratorijske analize, radiološke analize...", navodi Stanojković.

On kaže da se na ovakve akcije javlja više građana nego što je zakazano preko kol-centra, kao i da će se pregledi nastaviti tokom nedelje.

Navodi se da će se preventivni pregledi danas obavljati do 14 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.