Beočinski humanitarni bazar i turnir u basketu za Lanu Jovanović i Nikolinu Radičić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021, 11:50

Beočinski humanitarni bazar i turnir u basketu za Lanu Jovanović i Nikolinu Radičić

Humanitarni bazar i turnir u basketu koji će se održati unedelju, 20. juna, 2021. godine sa početkom u 17.00 časova u parku "Špicer bašta" u Beočinu ima za cilj da se u što većoj meri prikupe sredstva za lečenje, bebe Lane Jovanović iz Rakovca, koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, čije za čije lečenje je neophodno pored već prikupljenog novca obezbediti dodatnih 500 hiljada dolara za bolničke i druge troškove. 

Bazar i turnir u Beočinu prikupljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sredstva i za devojčicu Nikolinu Radičić, koja boluje od cerebralne paralize, a za čiji lek je neophodno prikupiti oko 12 hiljada eura kako bi nastavila dalje lečenje u Rusiji.

Bazar i turnir organizuju meštani Beočina u saradnji sa članovima Udruženja hranitelja, usvojitelja i roditelja "Radosnica" iz Beočina koji su već ranije organizovali slične manifestacije, a pozivu na učešće odazvali su se brojni scenski umetnici, plesni studio City Dance Studio iz Beočina, muzička školica "Music Star" Beočin, Folklorni sastav kulturno-umetničkog društva "Brile" Beočin, dečiji hor hrama Sv.Vasilije Ostroški Beočin, bend "Charlie Brown", animatori, mađioničar Volare i drugi izvođači koji će učiniti da program manifestacije bude što zabavniji.

Sadržaje će upotpunitii ljudi velikog srca iz raznihudrženja iz opštine Beočin, brojni vinari, proizvođači meda, profesionalni fotografi , poljoprivredna gazdinstva, individualni proizvođači hrane, delikatesa i rukotvorina koji će na bazaru manifestacije prodavati svoje proizvode isključivo u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović i Nikolinu Radičić.

Događaj je podržan i od strane opštine Beočin, Kuturnog centra opštine Beočin, Sportskog saveza Opštine Beočin, košarkaškog kluba "Beočin", JKP Beočin, i mnogih drugih kompanija i prijatelja koji su izašli u susret kao tehnička podrška.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.