Alkohol i prebrza vožnja - fatalna kombinacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alkohol i prebrza vožnja - fatalna kombinacija

VRBAS - Uzroci saobraćajne nesreće u kojoj je u subotu u Vrbasu poginulo pet osoba, neprilagođena su brzina uslovima puta i alkoholisanost vozača, rekao je danas agenciji Beta istražni sudija Opštinskog suda u Vrbasu Sreća Vučenov. On je kazao da je prema rezultatima novosadske Laboratorije za sudsku medicinu, vozač ''opela'' u kojem je nastradalo petoro mladih, imao 1,73 promila alkohola u krvi. Za sada međutim nije poznato i kojom brzinom se kretalo vozilo neposredno pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prešao u suprotnu kolovoznu traku i podleteo pod autobus JP ''Vrbas''.

"Očigledno je da su primarni uzroci nesreće neprilagođena brzina uslovima puta, uz alkoholisanost vozača. Tačna brzina nije izračunata jer nije bilo tragova kočenja", rekao je Vučenov.

Petoro nastradalih u saobraćajnoj nesreći u Vrbasu, danas su sahranjeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.