Oprez u vožnji zbog kiše i mokrih kolovoza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2020, 10:07

Oprez u vožnji zbog kiše i mokrih kolovoza

U nekim delovima zemlje večeras pada kiša i kolovozi su mokri, pa Auto-moto savez Srbije vozačima savetuje više opreza za volanom, držanje većeg odstojanje od vozila ispred i da se ne ulaze u rizična preticanja.

AMSS upozorava vozače da na putevima u planinskim predelima, na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure, iznenadni odroni zemlje i kamena u velikoj meri mogu ugroziti bezbednu vožnju.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << autoputu E-75, na petlji "Mali Požarevac", u smeru Niš-Beograd, 26. i 27. oktobra od 19 do 6 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, saopštili su JP Putevi Srbije. Alternativni pravac je petlja „Vrčin“.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvoren krak petlje - isključenje sa auto-puta, u smeru Niš-Mali Požarevac.

Auto-put E-75, na petlji ,,Mali Požarevac“, u smeru Niš-Beograd, 26. i 27. oktobra u periodu od 7 do 18 časova radovi na rehabilitaciji kolovoza na petlji Mali Požarevac, smer Niš-Beograd na kraku petlje - uključenje na auto-put u smeru Mali Požarevac-Beograd.

Alternativa (državni put II A reda broj 149) Mladenovac - Sopot - Avala. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati na suženom delu kolovoza - molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Auto-put E-75, na petlji „Aleksinac“, do 30. oktobra radovi na rekonstrukciji kolovoza. U toku izvođenja radova petlja „Aleksinac“ je zatvorena za saobraćaj - uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac je petlja „Aleksinački rudnici“.

U mestu Brežđe do 19. decembra na snazi je obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta . Alternativni putni pravac od Mionice preko Divaca, Valjeva i Rajkovića do Osečenice (Bogdanovića brda), i u suprotnom smeru.

Mladenovac - Selters banja - radovi na nadvožnjaku (gradski deo). Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisan mobilnim semaforima. Alternativni putni pravac je obilaznicom - državnim putem I B reda broj 25.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.