Nema zadržavanja na naplatnim rampama, kamioni kod Šida čekaju tri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2022, 12:26

Nema zadržavanja na naplatnim rampama, kamioni kod Šida čekaju tri sata

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Kotroman, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz ''Puteva Srbije''.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OPREZ U VOŽNJI! AMSS: Moguć pojačan saobraćaj u drugom delu dana

Izvor: Blic, 22.Maj.2022

Vozači mogu očekivati veći intenzitet saobraćaja u drugoj polovini dana, na prilazima gradskim sredinama kao i na glavnim putnim pravcima, zbog čega može dolaziti i do kraćih zadržavanja na pojedinim naplatnim rampama, navode iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.