Бесплатан улаз за навијаче на меч Звезда – Војводина у част Синише Михајловића

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jan.2023, 14:35

Бесплатан улаз за навијаче на меч Звезда – Војводина у част Синише Михајловића

Улаз на меч 20. кола Суперлиге Србије против екипе Војводине биће бесплатан, пошто ће утакмица бити посвећена легендарном Синиши Михајловићу. Фото: ФК Војводина Црвена звезда ће у првом мечу у пролећном делу сезоне у домаћем шампионату у суботу од 16 сати дочекати Војводину на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стадиону „Рајко Митић“.
Синиша Михајловић је преминуо 16. децембра прошле године у Риму, а сахрањен је три дана касније у главном граду Италије. „Свако је барем у једном тренутку свог живота желео да буде као Миха – чврст, поносан и непоколебљив. Опет, када се у једначину са Михом стави Црвена звезда онда је производ бесконачна емоција уткана у зидове Маракане. Због тога, Синиша Михајловић не иде без Црвене звезде, а ни Црвена звезда без најбољег извођача слободних удараца у историји фудбала. Зато ће утакмица против Војводине имати посебан значај, где ће пуне трибине нашег стадиона поздравити легенду Црвене звезде и човека који је у аманет оставио нешто што никада неће бити заборављено“, наводи се у саопштењу Црвене звезде.
„Црвено-бели“ подсећају да је Михајловић „дечачки“ волео Црвену звезду. „Идол генерације и човек за кога су најљући ривали имали само речи хвале, победник који је 53 године то из дана у дан доказивао, и легенда Црвене звезде, узор свих будућих нараштаја, једноставно – шампион. Да легенде никада не умиру, показаћемо и у суботу када ћемо напунити трибине нашег стадиона и послати последњи поздрав Синиши Михајловићу, човеку чије је име златним словима уписано у историју Црвене звезде, нашег европског и светског шампиона. Видимо се на Маракани“, закључује се у саопштењу српског шампиона.
Црвена звезда је први део сезоне у Суперлиги Србије завршила на првом месту са 53 бода, док је Војводина пет са 20 поена мање.
Nadal čestitao Đokoviću: Neverovatno dostignuće, potpuno zasluženo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бесплатан улаз за навијаче на меч Звезда – Војводина у част Синише Михајловића се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.