Živković pozvao opoziciju da privremeno prekine bojkot i postavlja pitanja Vladi

Izvor: Danas, 25.Jun.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković pozvao opoziciju da privremeno prekine bojkot i postavlja pitanja Vladi

Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je poslanike opozicije koji bojkotuju parlament da dođu u četvrtak na sednicu Skupštine Srbije na kojoj će biti i članovi vlade i da im postave pitanja. Članak Živković pozvao opoziciju da privremeno prekine bojkot i postavlja pitanja Vladi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako psi reaguju na stres vlasnika?

Izvor: Danas, 26.Jun.2019, 07:31

Ova bolest modernog doba nije zahvatila samo ljude, već i njihove sve češće ljubimce – pse. Kao čovekov saputnik, pripitomljavan više desetina hiljada godina, psi su se prilagodili mnogo čemu – od pet frizera i kabanica do popodnevnih dremki u sofi i redovnih obroka koji u zdele padaju gotovo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.