Zatvaraju se ulice u BG, naleti avijacije, auto-trka...

Izvor: B92, 08.Sep.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaraju se ulice u BG, naleti avijacije, auto-trka...

Vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće uži centar Beograda i danas od 12.30 do 16.30, kao i u subotu.

Pojedine ulice u centru Beograda u subotu će biti zatvorene, povodom svečanosti promocije najmlađih oficira Vojske Srbije.

Svečanost će se održati u subotu ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, a u centru grada će doći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do izmena u režimu saobraćaja i do zatvaranja pojedinih ulica danas od 17.30 do 21.30 časova, kao i na dan svečanosti u subotu, od 9 do 13.30 sati.

Za saobraćaj će biti zatvorene ulice: Trg Nikole Pašića do Terazija; Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Takovska od ugla sa Kosovskom ulicom do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevar kralja Aleksandra od Kneza Miloša do Resavske, Ulica Kneza Miloša od Kralja Milana do Bulevara kralja Aleksandra, Dragoslava Jovanovića od ulaza u javnu garažu do Trga Nikole Pašića, te Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Kosovske.

Generalna proba svečanosti održaće se danas u 19 sati na platou ispred Doma Narodne skupštine.

Zbog auto-trke "Velika nagrada Beograda" oko Kalemegdna u subotu će od 16 do 20h za saobraćaj biti zatvoreno više ulica, najavila je gradska uprava.

U tom intevalu biće zatvorene Pariska ulica, Ulica Tadeuša Košćuška, deo Dušanove ulice, Bulevar vojvode Bojovića i Kneza Sime Markovića, saopštio je Beokom servis.

Tokom održavanja trke tramvajska linija 11 neće saobraćati, kao ni tramvajske linije 2, 5 i 9L, koje su privremeno ukinute zbog radova na rekonstrukciji Ruzveltove ulice i Trga Slavija.

Na relaciji Dorćol, od Sportskog centra "Milan Muškatirović" – Beogradskaulica autobuska linija 5A saobraćaće izmenjenom trasom.

Autobusi na toj liniji će ići trasom: Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. marta – Beogradska, a u povratku Bulevarom kralja Aleksandra i Takovskom ulicom.

Vozila javnog gradskog prevoza na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta.

Revijalna trka oko Kalemegdana biće organizovana sutra od 16h, u znak sećanja na prve beogradske Međunarodne automobilske i motociklističke trke održane 3. septembra 1939. U višesatnom programu se očekuje nekoliko trka, dok će u glavnoj učestvovati oko 50

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.