Izvor: Beta, 22.Jul.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaštitnik gradjana završio preporuku u slučaju stanara hotela Bristol

 Zaštitnik gradjana završio je danas preporuku Ministarstvu odbrane u cilju zakonitog rešavanja stambenog pitanja stanara hotela Bristol u Beogradu, saopšteno je iz institucije ombudsmana.Navodi se da će nakon što se Ministarstvo odbrane i stanari hotela Bristol upoznaju sa sadržinom preporuke, taj akt biti dostupan na sajtu ombudsmana "kako bi i šira javnost bila informisana o utvrdjenim činjenicama i preporukama organu javne vlasti".Izbegličke porodice vojnih lica koje godinama žive u hotelu Bristol, moraju da se isele iz te zgrade u vlasništvu Vojske Srbije jer je preuzima preduzeće koje vodi projekat "Beograd na vodi".
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zaštitnik građana završio preporuku u slučaju stanara hotela Bristol 

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Zaštitnik građana završio je danas preporuku Ministarstvu odbrane u cilju zakonitog rešavanja stambenog pitanja stanara hotela Bristol u Beogradu, saopšteno je iz institucije ombudsmana. Članak Zaštitnik građana završio preporuku u slučaju stanara hotela Bristol  se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.