Vulin: Svi pripadnici Vojske prvi put imaju osiguranje

Izvor: RTS, 04.Sep.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Svi pripadnici Vojske prvi put imaju osiguranje

Prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biće osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, što je jedan od načina da se pokaže briga o ljudima i da je život u Vojsci Srbije svakoga dana po malo bolji, izjavio je ministar Aleksandar Vulin.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao da u skladu sa naređenjima vrhovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, svi pripadnici Vojske Srbije moraju da osete da država o njima brine i da se kvalitet života u Vojsci Srbije svakog dana povećava.

"U skladu sa takvim naređenjem mogu da kažem da su po prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i svi pripadnici Ministarstva odbrane osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, od bilo čega što može da im se desi", naglašava Vulin.
Takođe, ministar odbrane ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna, da Vojska Srbije mora da bude obučena, opremljena, ali i sačinjena od zadovoljnih ljudi o kojima se brine i o kojima se razmišlja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin: Svi pripadnici Vojske osigurani

Izvor: Danas, 04.Sep.2019

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biti osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, dodavši da je to jedan od načina da se pokaže briga o ljudima i da život u vojsci svakoga dana bude po malo bolji. Članak Vulin: Svi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.