Vučić obišao jedinice Vojske Srbije, obraća se javnosti u 20 časova

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić obišao jedinice Vojske Srbije, obraća se javnosti u 20 časova

Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić je na nepoznatoj lokaciji obišao jedinice Vojske Srbije i govorio im o njihovim zadacima, saznaje RTS. Predsednik će se u 20 časova obratiti javnosti.
Aleksandar Vučić je, u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Generalštaba general-potpukovnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milana Mojsilovića, obišao pripadnike VS i sa njima razgovarao o postavljenim zadacima.

Vučić je ručao sa pripadnicima VS, a zatim će nastaviti da obilazi pripadnike Vojske Srbije.
Kako je juče najavilo Ministarstvo odbrane, predsednik Vučić će u naredna tri dana obilaziti jedinice u Kopnenoj zoni bezbednosti i na prostoru juga Srbije.

Predsednik će biti u pratnji ministra odbrane Aleksandra Vulina i načelnika Generalštaba, general-potpukovnika Milana Mojsilovića.
Kako je najavljeno, obići će više jedinica u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i na prostoru juga Srbije u zoni odgovornosti 3. i 4. brigade Vojske Srbije.
Predsednik će se u 20 časova obratiti javnosti, a RTS će obraćanje prenositi direktno na Prvom programu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na nepoznatoj lokaciji obišao specijalne jedinice Vojske Srbije

Izvor: RTS, 14.Dec.2018

. Predsednik Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije je na nepoznatoj lokaciji obišao specijalne jedinice Vojske Srbije, saznaje RTS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.