Vučić: Moguće dodatno povećanje plata za vojnike

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 13:14

Vučić: Moguće dodatno povećanje plata za vojnike

Beograd -- Predsendik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas mogućnost dodatnog, vanrednog povećanja plata za pripadnike vojske u 2021.

Vučić je naveo da očekuje da naredne godine budu povećana primanja samih vojnika, pored povećanja od pet odsto 1. janura koje sledi svima u javnom sektoru.

"Da li ćemo uspeti, ja se nadam da hoćemo", rekao je on.

Vučić je takođe najavio nastavak rešavaja stambenog pitanja za pripadnike službi bezbednost, po još boljim uslovima od dosadašnjih.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Vojnici sledeće godine mogu da očekuju dodatno uvećanje plata

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020

U Vojsci Srbije postoji odliv ljudi zbog većih plata u privredi i drugim oblastima i država će gledati kako da im vanredno poveća primanja, kako bi se obezbedio njihov ostanak, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić..."Borićemo se za dalje snaženje vojske i jačanje ljudskog faktora...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.