Izvor: Blic, 14.Dec.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojsci, policiji i pripadnicima BIA bonus od po 10.000 dinara do kraja godine

Skupština Srbije usvojila je danas izmene Zakona o budžetu za 2017. godinu, koje će omogućiti da do kraja godine zaposlenima u sektoru bezbednosti bude isplaćen bonus od po 10.000 dinara.

Dopunom tog zakona omogućeno je da se isplaćuju nagrade i bonusi zaposlenima koji plate dobijaju iz budžeta Srbije, na osnovu odluke vlade.

Kako je ranije rekao ministar finansija Dušan Vujović, dopunom tog zakona sve cifre ostaju u predviđenim okvirima rashoda planiranim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za 2017. godinu.

Kako je ranije najavo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sektor bezbednosti do kraja godine će dobiti bonus u visini od 10.000 dinara, a iz godine u godinu će biti povećana primanja profesionalnim pripadnicima Vojske Srbije.

„- Na tome radimo i vidimo poboljšanje. Povećanje od 10 odsto nije dovoljno, ali bolje nego što je bilo. Dogovorili smo sa Vladom da pre kraja godine svim profesionalnim pripadnicima VS, zaposlenima u sektoru bezbednosti, a to su policija i BIA, bude isplaćen bonus od 10.000 dinara, ali da ćemo iz godine u godinu povećavati primanja, a od njih tražiti ozbiljnost i odgovornost“ - rekao je tada Vučić.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.