Veterani 63. brigade Vojske Srbije gosti na proslavi Zvezde

Izvor: Press, 19.Jun.2020, 12:49

Veterani 63. brigade Vojske Srbije gosti na proslavi Zvezde

Veterani 63. padobranske brigade Vojske Srbije biće specijalni gosti FK Crvena zvezda sutra na proslavi titute šampiona države, saopštili su crveno-beli.
Foto:pink
Crvena zvezda će sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 19.15 docekati Proleter i proslaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 31. titulu prvaka države.
"Naš klub ovim gestom želi još jednom da se na spečifican način zahvali onima koji su mnogo učinili za našu zemlju. Crvena zvezda je već potpisala nekoliko ugovora sa brojnim vojnicima i veteranima koji su zadužili Srbiju, a ovo je samo nastavak pokazivanja zahvalnosti. Ratni vojni invalidi Srbije branili su našu državu, a Crvena zvezda želela im je omogućila da na Marakani gledaju utakmice svog voljenog kluba potpuno besplatno. I to utakmicu na kojoj ce biti održana proslava 31. titule, treće u nizu koju su crveno-beli osvojili", stojii u saopštenju Zvezde.

Dodaje se da su pripadnici Vojske Srbije ove sezone, uz vojnu knjižicu, besplatno dolazili na stadion da gledaju Crvenu zvezdu na mečevima Superlige kao i na utakmicama u Kupu Srbije.
"Veterani 63. padobranske brigade, koji su učestvovali u bitkama na Košarama i Paštriku i koji su odlikovani ordenom narodnog heroja, na čelu sa ratnim načelnikom štaba, pukovnikom Vidojem Kovačevićem bice svedoci istorijskog trenutka za naš klub. Nadamo se punim tribinama, još jednoj pobedi i fenomenalnoj crveno-beloj proslavi", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Veterani 63. brigade Vojske Srbije gosti na proslavi

Izvor: B92, 19.Jun.2020

Veterani 63. padobranske brigade Vojske Srbije biće specijalni gosti FK Crvena zvezda sutra na proslavi titute šampiona države, saopštili su crveno-beli...Crvena zvezda će sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 19.15 docekati Proleter i proslaviti 31. titulu prvaka države..."Naš klub ovim gestom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.