Stefanović: U Kragujevcu taktičko-tehnički zbor najveći do sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2021, 01:16

Stefanović: U Kragujevcu taktičko-tehnički zbor najveći do sada

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je da su od jutros u Kragujevcu u toku pripreme za, najveći do sada, taktičko-tehnički zbor, gde će svi građani imati prilike da vide najbolje što ima naša vojska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska Srbije nije završila

Izvor: B92, 28.Jun.2021

Beograd -- Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović pozvao je sve građane Srbije da danas dođu u Kragujevac na veliki prikaz snage naše vojske..."Pored sve opreme i tehnike, koju ste delimično mogli da vidite i na vežbi na Pešteru, moći ćete da vidite i ono što vojsku u Srbiji...

Nastavak na B92...

PILOTI, PEŠADINCI, ARTILJERCI... Stefanović: Veliki prikaz snage naše vojske danas u Kragujevcu

Izvor: Blic, 28.Jun.2021

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je sve građane Srbije da danas dođu u Kragujevac na veliki prikaz snage naše vojske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.