U Srbiji se gradi 7.000 stanova za vojsku i policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2021, 14:41

U Srbiji se gradi 7.000 stanova za vojsku i policiju

U Srbiji se trenutno gradi 7.000 stanova za pripadnike vojske i policije, rekao je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

On je naveo da je u Vranju završeno 200 stanova, u Kraljevu i Kragujevcu će u narednih mesec dana biti useljeno oko 400 ljudi, a do kraja godine bi trebalo u Sremskoj Mitrovici da se završi 190 stanova i u Nišu još 190.

"Sledeće godine treba da se završi u Vranju 300 stanova, u Kraljevu 747, u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još 756, u Novom Sadu još 1.424, a u Beogradu još 1.000 stanova", rekao je Momirović obrazlažući poslanicima izmene Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

"Ako se vratimo pre 15 godina, pitanje je bilo da li smo imali desetoro ljudi koji su obučeni da upravljaju tenkovima, a mi danas radimo na sedam hiljada stanova koji će biti sigurni domovi za naše vojnike i policajce", rekao je Momirović.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.