Simić: Srpska lista ne podržava formiranje Vojske Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić: Srpska lista ne podržava formiranje Vojske Kosova

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je danas da ta lista ne podržava formiranje Vojske Kosova.

"Po Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN, jedina vojna formacija na Kosovu je Kfor koji je na ove prostore došao uz saglasnost Repulike Srbije", izjavio je Simić za Radio Slobodna Evropa.

Vlada Kosova usvojila je danas tri zakona koji se odnose na transformaciju Bezbednosnih u Oružane snage Kosova, što je podržao i kosovski predsednik Hašim Tači.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska lista ne podržava formiranje vojske Kosova

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2018

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da ta lista ne podržava formiranje Vojske Kosova..."Po Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN, jedina vojna formacija na Kosovu je Kfor koji je na ove prostore došao uz saglasnost Repulike Srbije", izjavio je Simić za Radio Slobodna Evropa...Vlada Kosova...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.