SUBNOR osuđuje pozive froncli opozicije na nasilništvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBNOR osuđuje pozive "froncli opozicije" na nasilništvo

SUBNOR Srbije osuđuje pozive na nasilništvo, destabilizaciju države, podstrekavanje vojske i policije da silom svrgava demokratski izabranu vlast i hapsi predsednika Srbije, saopštila je danas ta organizacija.

Reagujući na tvit lidera Dveri Boška Obradovića SUBNOR navodi da samozvani lideri sastavljenih 'froncli' negdašnje opozicije u Srbiji sada nastavljaju da, kako se navodi, zagađuju život vrednih i poštenih ljudi beskrupuloznim pozivima na državni udar, hapšenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čak i ubistva.

''Providan je cilj uveliko i odavno izvikane ekipice sastavljene silom na sramotu, s konca i konopca, bez programa i sa šarenolikom i nikako uklapajućom ideologijom izuzev bolesnog cilja da haosom unazade Srbiju i, ispunjavajući naloge, ponadaju se povratku i potvrde neznanje i štetu koju ovaj naš narod dobro pamti'', stoji u saopštenju SUBNOR-a.

Boško Obradović u subotu je objavio tvit u kojem je pozvao Vojsku i policiju da uhapse Vučića zbog toga što je rekao da je za razgraničenje s Albancima.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.