ŠOK NA PROMOCIJI OFICIRA Devojka se našla usred kolone, a onda je mladi vojnik učinio nešto NEOČEKIVANO

Izvor: Press, 11.Sep.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK NA PROMOCIJI OFICIRA Devojka se našla usred kolone, a onda je mladi vojnik učinio nešto NEOČEKIVANO

Romantični čin prosidbe obeležio je ovogodišnju promociju najmlađih oficira Vojske Srbije. Nakon zvanične ceremonije jedan od mladih vojnika osmislio je posebnu koreografiju uz pomoć svojih kolega i na nesvakidašnji način iznenadio svoju izabranicu.
Foto:Blic
Dok je vojska defilovala ispred Doma Narodne skupštine zbunjena devojka nepomično je stajala ispred svog oficira.
Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ovo zabeleženo je na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama koji je postao apsolutni hit. Među brojnim komentarima, izdvajaju se oni u kojima su srdačne čestitke upućene budućem mladom bračnom paru. Neki su im poželeli mnogo dece, drugi da ljubav traje večno i da ih sreća prati, a bilo je i onih šaljivih komentara u stilu "kako da ga odbije kada su svi naoružani".
Foto: Facebook/Dnevna doza lepog / screenshot
Kad je vojnik kleknuo, sve je bilo jasno...

- Dobro kaže Jorović Rade: ”Žene vole oficireee” - glasio je jedan od komentara, a mnogi momci čestitali su mladom oficiru na hrabrom i originalnom činu.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.