Ponoš: Rasvetliti aferu izvoza oružja do kraja i pored pritisaka režima

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoš: Rasvetliti aferu izvoza oružja do kraja i pored pritisaka režima

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš izjavio je danas da se "mora do kraja rasvetliti velika korupcionaška afera izvoza oružja u koju je umešan Branko Stefanović, otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića", iako će kako je ocenio, "režim nastaviti da pritiska sve koji se tom temom bave, od uzbunjivača do novinara". Članak Ponoš: Rasvetliti aferu izvoza oružja do kraja i pored pritisaka režima se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ponoš (Narodna stranka): Rasvetliti aferu izvoza oružja do kraja i pored pritisaka režima

Izvor: Beta, 14.Okt.2019

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš izjavio je danas da se "mora do kraja rasvetliti velika korupcionaška afera izvoza oružja u koju je umešan Branko Stefanović, otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića", iako će kako je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.