Pokrenut sajt Fondacije „Dejan Pandurović“, Veliki odziv IT stručnjaka za pomoć u izradi sajta

Izvor: TangoSix.rs, 26.Nov.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut sajt Fondacije „Dejan Pandurović“, Veliki odziv IT stručnjaka za pomoć u izradi sajta

Fondacija „Dejan Pandurović“ , osnovana u čast pilota stradalih u udesu Super galeba G-4 kod Šapca Nenada Ćulibrka i Dejana Pandurovića, pokrenula je svoj sajt na kojem svi zainteresovani mogu da se informišu o Fondaciji i mogućnostima doniranja.
Kako je Tango Six nedavno izveštavao, porodici Pandurović dodeljen je stan od strane Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a tom prilikom pozvani su i >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << svi vazduhoplovni entuzijasti iz IT struke da pomognu pri izradi sajta Fondacije i budu njeni donatori.
Foto: Fondacija „Dejan Pandurović“ Tim povodom, iz Fondacije kažu da se nakon objavljivanja molbe na Tango Six portalu za pomoć pri izradi sajta javio veliki broj donatora:
– Ogroman broj vazduhoplovnih entuzijasta i IT stručnjaka, pa čak i IT kompanija iz Beograda, Novog Sada i drugih gradova u Srbiji javili su nam se i pružili pomoć u projektu.
Ovo je potvrdilo ponovo dve činjenice: da u Srbiji i dalje postoje ljudi koji poštuju pozitivne sisteme vrednosti koje promoviše Fondacija, i drugu, da je portal Tango Six veoma praćen u vazduhoplovnim, ali i u ostalim krugovima. –
Odluka je bila da se u projekat uključe mladi ljudi, koje bi pratili mentori sa velikim iskustvom u IT sektoru, naglašavaju iz Fondacije i dodaju:
– Od velikog broja kandidata, izabrali smo Stefana Stupara, vazduhoplovnog maketara, spotera i velikog zaljubljenika u vazduhoplovstvo, kome je ovo bio ujedno i završni diplomski rad na studijama uz pomoć Nemanje Dokića. Tehničku podršku u hostingu pružila nam je kompanija Mainstream iz Beograda. –
Pored usluge koju pojedinac ili kompanija mogu da ponude, pomoć može biti i uplata novca na žiro račun Fondacije, a svi zainteresovani mogu se upisati na listu donatora.
Žiro račun Fondacije Dejan Pandurović na koji se može izvršiti uplata je 160-0000000507331-13 (Banka Intesa), dok je devizni račun 160-0054000027858-40 (Banka Intesa).

The post Pokrenut sajt Fondacije „Dejan Pandurović“, Veliki odziv IT stručnjaka za pomoć u izradi sajta appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.