PREDSEDNIK SRBIJE O NAORUŽANjU: Stiglo šest od 10 vozila BRDM2, hvala Putinu!

Izvor: Večernje novosti, 24.Jul.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK SRBIJE O NAORUŽANjU: Stiglo šest od 10 vozila BRDM2, hvala Putinu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je do sada stiglo šest od 10 oklopnih vozila BRDM2 od Rusije i zahvalio predsedniku te zemlje Vladimiru Putinu na poklonu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je do sada stiglo šest od 10 oklopnih vozila BRDM2 od Rusije i zahvalio predsedniku te zemlje Vladimiru Putinu na poklonu."To je velika podrška i značjano jačanje brobenih snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << gotovosti i mogućnosti i sposobnosti Vojske Srbije", naglasio je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Smederevu.Kaže da će sutra stići i zvanično obaveštenje o tim vozilima i da nisu sasvim tačne informacije koje su preneli pojedini mediji."Trenutno su, verujem, stigla tri vozila od ukupno šest vozila BRDM 2".Naglasio je da su to izvanredna vozila, koja imaju žiroskopsku stabilizacij,u termovizijeske kamere, ojačana oklop i da u njima posada može da bude 24 sata."Treba 10 vozila da dobijemo i hvala na tom poklonu predsedniku Putinu i ministru Šojguu", poručio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić: Dobićemo ukupno 10 oklopnih vozila BRDM2, hvala Putinu

Izvor: Blic, 24.Jul.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u Srbiju iz Rusije treba da stigne ukupno 10 oklopnih vozila BRDM-2 i zahvalio predsedniku te zemlje Vladimiru Putinu na poklonu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.