PA TO SEČE BRDO! Vučić najavio najveći prikaz vojne moći srpske armije uoči Vidovdana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 14:16

"PA TO SEČE BRDO!" Vučić najavio najveći prikaz vojne moći srpske armije uoči Vidovdana (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se 27. juna na Pešteru održati velika vojna vežba

Vučić za tu vežbu kaže da je do sada najznačajnija prezentacija moći i snage Vojske Srbije.

On je obraćajući se građanima pozvao i sve Kragujevčane da na nacionalni praznik - Vidovdan dođu na stadion u Šumaricama gde će biti održan najveći taktičko-tehnički zbor ikada koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prikazan.

- Pokazaćemo sve naše najmodernije helikoptere, uključujući i MI 35 i moći će da pored sveg našeg oruđa, vide i srpski pancir koji smo kupili od Ruske Federacije - kazao je Vučić.

Dodaje da će kao vrhovni komandant Vojske Srbije zamoliti da građani mogu da vide i kako izgleda lociranje i gađanje objekata u vazduhu navodeći da postoji mogućnost da dobije i negativan odgovor.

- Ali, dođite, to će biti lep dan - Vidovdovan, moći ćete da vidite i dronove. Mi smo naručili i nove dronove koji mogu da nose i 500 kilograma - kazao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.