OVO je novi zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO je novi zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije (FOTO)

Preuzeo dužnost

General-major Petar Cvetković preuzeo je dužnost zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije na vojnoj svečanosti u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.

Svečanosti su prisustvovali načelnik Generalštaba general-potpukovnik Milan Mojsilović, načelnici uprava i odeljenja Generalštaba i komandanti Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, Ratnog vazduhoplovstva i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PVO general-major Duško Žarković i Komande za obuku general-potpukovnik Đokica Petrović.

General Mojsilović je rekao da je odgovoran i nepokolebljiv rad generala Cvetkovića na prethodnim dužnostima bio presudan faktor pri odlučivanju nadležnih da mu povere dužnost koju danas prima.

- Uveren sam da će general Cvetković, uz punu podršku najbližih saradnika, nastaviti dobar kontinuitet rada u Generalštabu, ali i da će stečena iskustva i sopstvene kvalitete iskoristiti i učiniti korak napred - rekao je Mojsilović.

Cvetković je rekao da je ponosan što mu je ukazano poverenje da bude zamenik načelnika Generalštaba, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.