Narodni pokret: Da li se vojnici i policajci vakcinišu pod prinudom?

Izvor: KMnovine.com, 20.Jan.2021, 14:58

Narodni pokret: Da li se vojnici i policajci vakcinišu pod prinudom?

Narodni pokret: Da li se vojnici i policajci vakcinišu pod prinudom?
"Da li je tačno da je odziv pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ispod svakog minimuma za primanje vakcina protiv Kovida?"












Saopštenje za javnost Narodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pokreta

Udarna vest u današnjim novinama je da je u Srbiji počela masovna vakcinacija, dok su na naslovnim stranama prikazani pripadnici vojske koji čekaju u redu za vakcinaciju.

Narodni pokret ovim putem obaveštava javnost Srbije da se radi o zloupotrebi pripadnika vojske u procesu promocije vakcinisanja iako javnost u Srbiji nema dovoljno informacija o vakcinama koje se nalaze na tržištu. Krizni štab na čelu sa doktorom Konom je proteklih meseci više zbunjivao građane, nego što ih je informisao. Zbog toga su građani potpuno izgubili poverenje u Krizni štab ali i u institucije, pored velike žrtve lekara i zdravstvenih radnika koji savesno i požrtvovano obavljaju svoj posao. Zdravstvena bezbednost građana i objektivno informisanje građana moraju da budu na prvom mestu.

U vezi sa tim postavljamo pitanje najvišim državnim organima:



Da li je tačno da je odziv pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ispod svakog minimuma za primanje vakcina protiv Kovida?Da li je tačno da su se za dobrovoljno vakcinisanje prijavili samo rukovodioci višeg nivoa, koji su po pravilu morali da budu primer drugima, ali da to nije dalo očekivane rezultate i sa sobom motivisalo i druge pripadnike da se prijave za vakcinisanje?Da li je tačno da su nakon toga, pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u toku jučerašnjeg dana dobili naređenje da se u što većem broju pojave ispred hale Beogradskog Sajma, gde je napravljen improvizovani punkt za vakcinisanje, zbog čega su isti iz svih delova Srbije, Niša, Kragujevca, Sremske Mitrovice, Novog Sada i drugih gradova, sa ciljem da se fotografišu i snimaju za medije sa ciljem promocije vakcinacije, a da nisu bili u obavezi da se i vakcinišu?

Zloupotrebom pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u marketinške svrhe i nenamenskim trošenjem sredstava za realizaciju službenih putovanja, državno rukovodstvo još jednom pokazuje neozbiljnost i neodgovornost, kao i nebrigu za zdravlje građana.
Informativna služba Narodnog pokreta
20. januar 2021.


* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
NP ''Otadžbina'': Vakcinacija Srba sa KiM kao u inostranstvu, i druge blagodeti Vučićeve izdaje - KM NovineNP ''Otadžbina'': Vakcinacija Srba sa KiM kao u inostarsnstvu, još jedna od blagodeti Vučićeve izdaje Vakcinacija Srba u južnoj srpskoj pokrajini u punoj meri pokazuje sve razmere nacionalne izdaje predsednika Srbije, inače glavnog tajkuna Republike, Aleksandra Vučića. Ako Srbi sa Kosova i Metohije žele da se vakcinišu moraju da idu do Raške prelazeći put u jednom pravcu i do 200 km.


PROČITAJTE JOŠ:   
Dr Jasmina Peev - Vučić: 10 stvari koje treba da znate o eksperimentalnim KOVID - ''vakcinama'' - KM NovineDr Jasmina Peev - Vučić: 10 stvari koje treba da znate o eksperimentalnim KOVID - ''vakcinama'' 'vakcine'' stižu, izbacuju se širom sveta onako kako diktira transhumanistički plan Novog Svetskog Poretka (NWO).


PROČITAJTE JOŠ:   
Policajci za Vučića, ako zatreba, uzimaju i živote (FOTO) - KM NovinePolicajci za Vučića, ako zatreba, uzimaju i živote (FOTO) Slavljenička atmosfera ovih dana mnoge je ponela ali, po onoj narodnoj, "trezan mislio, pijan govorio". Policajci iz PU Žitorađa, objavili su nainterentu zajedničku fotografiju i ispod nje dopisali: "Idemo u nove pobede BRŽE - JAČE - BOLjE I NAJBOLjE I ŽIVOT DAJEMO Nevolja sa grupom policajaca koji su se okupili je ta što je gotovo sasvim izvesno da oni nisu pijani.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.