Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Sep.2021, 15:54

Ministar odbrane Srbije: Povišena borbena gotovost jedinica u Raški i Novom Pazaru

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je 23. septembra da su jedinice Vojske Srbije u povišenoj borbenoj gotovosti u garnizonima Raška i Novi Pazar, jer na taj način država, kako je rekao, želi da pošalje jasnu poruku da se više neće dogoditi pogrom srpskog naroda. Raška i Novi Pazar su mesta na jugu Srbije, nadomak granice sa Kosovom. Dva prelaza na severu Kosova (Jarinje i Brnjak), ali i putevi koji vode do njih, već četiri dana blokiraju kosovski Srbi zbog odluke kosovskih...
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Stefanović: Dešavanja na Jarinju i Brnjaku su deo organizovane kampanje da bi se proterali Srbi

Izvor: Danas, 23.Sep.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da su dešavanja na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak deo organizovane kampanje i da je reč o provokaciji, koja je smišljena ne bi li se Srbi proterali sa Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.