Ministar Stefanović uručio ukaz o unapređenju Nikoli Dejanoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 12:51

Ministar Stefanović uručio ukaz o unapređenju Nikoli Dejanoviću

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uručio je danas ukaz predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića o unapređenju u čin brigadnog generala i postavljenju na dužnost zamenika komandanta Komande za obuku pukovniku Nikoli Dejanoviću.

Ministar Stefanović čestitao je generalu Dejanoviću na unapređenju i postavljenju na novu dužnost i poželeo da, kao i do sada, nastavi da radi kvalitetno i posvećeno državi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbiji i njenojvojsci.

Brigadni general Nikola Dejanović završio je Generalštabno usavršavanje 2010. godine i Visoke studije bezbednosti i odbrane 2020. godine. U činu pukovnika bio je od 2011. godine.

Bio je na dužnosti komandanta Komande za razvoj Banatske brigade Komande za obuku, a od 2019. godine na dužnosti načelnika štaba Komande za obuku.

Odlikovan je zlatnom Medaljom za revnosnu službu, Ordenom za zasluge u oblastima odbrane i bezbednosti prvog stepena, Vojnom spomen-medaljom za izuzetne rezultate u vojnoj službi.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović uručio ukaz o unapređenju Nikoli Dejanoviću

Izvor: Beta Video, 20.Jan.2021

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas ukaz predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića o unapređenju u čin brigadnog generala i postavljenju na dužnost zamenika komandanta Komande za obuku pukovniku Nikoli Dejanoviću.(pokrivalice) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.