Ministar Stefanović pozvao mlade da se prijave na konkurs za vojne škole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022, 17:51

Ministar Stefanović pozvao mlade da se prijave na konkurs za vojne škole

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas mlade da se prijave na konkurs za upis u vojne škole, koji je otvoren do 31. marta 2022. godine, i postanu pripadnici Vojske Srbije.

„Ovogodišnjim konkursom predviđen je upis za 100 budućih kadeta Vojne akademije i 25 Medicinskog fakulteta VMA, kao i 80 učenika Vojne gimnazije i 70 učenika Srednje stručne vojne škole. Prijavite se! Pridružite se najboljima, postanite profesionalni pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojske Srbije! Budite ponos svoje porodice, svojih sugrađana, ponos cele svoje zemlje! Čekamo vas, dobro nam došli!", napisao je ministar Stefanović na svom Fejsbuk nalogu.

Detaljne informacije o konkursima za upis u vojne škole mogu se pronaći na sledećem linku: https://www.mod.gov.rs/cir/konkursi-za-upis-u-vojne-skole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIJAVE NA KONKURS ZA UPIS U VOJNE ŠKOLE: Ministarstvo odbrane izdalo saopštenje za buduće kadete (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović pozvao je danas mlade da se prijave na konkurs za upis u vojne škole, koji je otvoren do 31. marta 2022. godine, i postanu pripadnici Vojske Srbije...- Ovogodišnjim konkursom predviđen je upis za 100 budućih kadeta Vojne akademije i 25...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.