Kolaps u čitavom gradu: Gazela i Brankov kritični, u Jurija Gagarina sve stoji! (FOTO)

Izvor: Press, 08.Sep.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u čitavom gradu: Gazela i Brankov kritični, u Jurija Gagarina sve stoji! (FOTO)

Trase javnog gradskog prevoza su izmenjene sve od 17.30 do 21.30 sati.
Foto: Printscreen
Poslednja generalna proba pred promociju najmlađih oficira Vojske Srbije, ali i povratak građana sa posla, urodili su nastankom čepova i gužve u saobraćaju u čitavom gradu.
Trenuto kolaps vlada na Gazeli i Brankovom mostu iz pravca Novog Beograda, kao i u Bulevaru Jurija Gagarina.
Brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ulice su zatvorene, a trase javnog gradskog prevoza su izmenjene sve od 17.30 do 21.30 sati.
Da podsetimo, za prolazak su blokirani Trg Nikole Pašića do Terazija, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Takovska od ugla sa Kosovskom do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevar kralja Aleksandra od Kneza Miloša do Resavske, Kneza Miloša od Kralja Milana do Bulevara kralja Aleksandra, Dragoslava Jovanovića od ulaza u javnu garažu do Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Kosovske.
Iz GSP Beograd su najavili da će sledeće linije voziti izmenjenim trasama ili će biti ukinute:
* Ukidaju se tramvajske linije 6 i 7.

* Linije 3L i 12L se preusmeravaju: Savska – Savski trg – Karađorđeva – terminus Pristanište.
* Uspostavlja se autobuska linija 5A1 na relaciji SRC „Milan Gale Muškatirović“ – Ustanička.
* Ukida se linija 40
* Trolejbusi sa linije 41 će delom čekati duž trase (po dva vozila kod ortopedskog zavoda u smeru ka gradu, na terminusu Banjica 2 i četiri na staroj okretnici na Banjici), a delom će biti preusmereni na liniju 28
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.