Ključevi od 23 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ključevi od 23 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general-potpukovnik Milan Mojsilović, uručili su danas, u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba, ključeve od 23 stana pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, posle svečane dodele ključeva, ministar Vulin istakao je da svi oni koji svoju sudbinu vežu za Ministarstvo odbrane, za Vojsku Srbije, mogu da budu sigurni da će se o njima brinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od dana kada uđu u Vojsku Srbije, pa do poslednjeg dana.

"Prošle godine smo rešili stambeno pitanje za 747 naših pripadnika, a ove godine nastavljamo s tom praksom. Posebno smo zahvalni na inicijativi predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića na izgradnji stanova koji su veoma dostupni, veoma kvalitetni, za sve pripadnike struktura bezbednosti, a posebno Ministarstvo odbrane. Zato smo veoma ponosni što je počela izgradnja stanova u Nišu i u Vranju", poručio je ministar odbrane, koji koristi vikend odsustvo kao i svi pripadnici rezervnih snaga na obuci, a u ponedeljak će zauzeti svoje mesto u jedinici u kojoj služi.

Prema njegovim rečima, ove godine povećaće se broj onih koji će na taj način rešiti svoje stambeno pitanje.

"Na taj način ćemo dokazati još jednom koliko Srbija voli svoju Vojsku, koliko poštuje svoju Vojsku i koliko svako onaj koji postane deo Vojske Srbije može da bude siguran da će se o njemu i njegovoj porodici brinuti", rekao je ministar Vulin.

Krov nad glavom danas je dobio zastavnik Jovica Deljanin.

"Dobio sam stan u Paunovoj ulici u Beogradu. Zadovoljan sam sa svojih 58 kvadrata. Žena, dete i ja, svi smo zadovoljni", izjavio je zastavnik Deljanin i zahvalio Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije za dobijeni stan.

Među onima koji su danas rešili svoje stambeno pitanje je i Milanka Katanić.

"Posle 40 godina radnog staža dobila sam stambenu jedinicu, svoj krov nad glavom. Zadovoljna sam i presrećna. Stan sam dobila u Beogradu. Uzbuđenje je veliko, jer krov nad glavom je velika stvar u životu", poručila je Katanićeva.

Stanovi u koje će se useliti aktivni i penzionisani pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije nalaze se u Beogradu, Apatinu, Zrenjaninu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu i Subotici.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uručeni ključevi 23 stana pripadnicima ministarstva odbrane i vojske

Izvor: Beta Video, 16.Mar.2019

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) general-potpukovnik Milan Mojsilović uručili su danas ključeve 23 stana pripadnicima ministarstva odbrane i VS. (pokrivalica) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.