Izmena režima saobraćaja u ulicama Stadionska i Кragujevačkog oktobra

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 17:42

Izmena režima saobraćaja u ulicama Stadionska i Кragujevačkog oktobra

Zbog održavanja manifestacije "Otvoreni dan" u organizaciji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, u ponedeljak, 28. juna na prostoru između stadiona "Čika Dača" i Muzeja "21. oktobar", biće uveden privremeni režim saobraćaja u ulicama Stadionska i Кragujevačkog oktobra, od Rudničke do Muzeja 21. oktobar.

Saobraćaj za sva motorna vozila i parkiranje u Ulici Stadionska od četvrtka 24. juna od 7 sati do ponedeljka 28. juna do 20:00 sati i u Ulici Кragujevačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oktobra od nedelje 27. juna od 15 sati do ponedeljka 28. juna do 20 sati se zabranjuje, prenosi Radio televizija Kragujevac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NORA, TAMNAVA I ŠUMADIJA NA IZLOŽBI Za Vidovdan u Kragujevcu otvoreni dan Vojske Srbije

Izvor: Blic, 26.Jun.2021, 16:33

Na Vidovdan 28. juna u 12.30 sati, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizuju u Кragujevcu "Otvoreni dan“. Reč je o do sada najvećem taktičko - tehničkom zboru koji će biti organizovan na prostoru između stadiona "Čika Dača“ i Muzeja "21. oktobar“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.