Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holanđani objavili fotografiju helikoptera za Vojsku Srbije (FOTO)

Holandska kompanija "Skrembl" objavila je na svom nalogu na Fejsbuku novu fotografiju srpskog vojnog helikoptera H145M namenjenog našem Ratnom vazduhoplovstvu.

Fotografija koju su Holanđani ponovo predstavili kao ekskluzivu, nastala je u krugu "Erbasovog" pogona u nemačkom gradu Donevortu, prenosi portal "Tango siks".

Na njoj je helikopter u karakterističnoj maskirnoj šemi koja je odabrana za helikoptere H145M koje će dobiti RV i PVO i koja je na novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slici mnogo bolje vidljiva.

Uočljiva je i pozicija rondele koja nam je poznata sa prve objavljene slike, a ovaj put ona se ne vidi pošto je sakrivena belom nalepnicom. Isto je urađeno i sa nacionalnom zastavom i evidencijskim brojem koji se nalaze na repu, a helikopter nosi i privremenu civilnu registraciju proizvođača D-HADD.

"Skrembl" je objavio i da se helikopter trenutno priprema za probni let za koji se očekuje da će biti obavljen narednih dana.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.