ĐILAS I ŠOLAK PROMOVIŠU VOJSKU KOSOVA: Slušaju albanske zvaničnike kao bogove i PIŠU ONO ŠTO IM SE KAŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS I ŠOLAK PROMOVIŠU "VOJSKU KOSOVA": Slušaju albanske zvaničnike kao bogove i PIŠU ONO ŠTO IM SE KAŽE

Da Dragan Đilas i Dragan Šolak rade u korist štete sopstvenog naroda odavno je jasno, ali sada su iznova dokazali i za čiji račun plasiraju dezinformacije i poluinformacije, tako što su na sva usta podržali projekat "Vojske Kosova"

Naime, na portalu i tviter nalogu njihove televizije N1 oni su bez ikakvog komentara ili ne daj Bože provere, citirali albanske zvaničnike koji kažu da u "Kosovskoj Vojsci" ima Srba.

A zbog čega bi tako nešto učinili? Pa jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je. Čim je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče, tokom kampanje "Budućnost Srbije" pozvao Srbe da ne učestvuju u stvaranju te nelegalne vojne formacije, Đilasu i njegovom pajtašu Šolaku to je bio znak da reaguju i podrže svoje prijatelje iz Prištine.

Istine radi, za tzv. "Kosovsku vojsku" od tih 5.000 ljudi prijavilo se ukupno 9 (i slovima devet) Srba, ali su Đilas i Šolak prosto morali da istaknu da, eto, ima i Srba u njoj!

Podlo, prljavo i pokvareno. Kakva je i inače njihova politika.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.