DRAMA NA NEBU IZNAD LAĐEVACA: Srušio se helikopter Vojske Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NEBU IZNAD LAĐEVACA: Srušio se helikopter Vojske Srbije!

Istraga će utvrditi šta je uzrok pada letelice

Helikopter "gazela" Vojske Srbije srušio se večeras oko 19.10 časova u rejonu aerodroma Lađevci prilikom redovne letačke vežbe, ali srećom nije bilo poginulih.

Iz Ministarstva odbrane saopšteno je da je do nesreće došlo oko 19.10 časova, u rejonu sela Rutevac u opštini Aleksinac tokom redovne letačke obuke i vežbe "vanaerodromsko sletanje“ i da je tom prilikom oštećen helikopter gazela Ho-42 iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 98. vazduhoplovne brigade Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

Kako je navedeno, u helikopteru su bila dva člana posade koji, prema prvim pregledima, nemaju težih povreda i koji su van životne opasnosti.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.