Bivši pripadnici vojske nisu iseljeni iz hotela Bristol

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši pripadnici vojske nisu iseljeni iz hotela "Bristol"

Bivši pripadnici Vojske Srbije nisu iseljeni iz hotela "Bristol" u Beogradu u kojem žive 27 godina.

Kako je agenciji Beta rekao predsednik Udruženja vojnih beskućnika Vlado Đukić, 28 stanara hotela "Bristol" danas niko nije posetio i niko od nih nije iseljen.

"Mi se nadamo da će tako i ostati dok se ne dođe do trajnog rešenja njihvog stambenog pitanja. Mi želimo da se sve završi u zakonskoj proceduri, jer silu i nasilje ne priznajemo", kazao je Đukić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Stanari hotela "Bristol" pre dve nedelje dobili su koverte u kojima su obavešteni da do 3. oktobra treba da se isele, jer hotel treba da se preda investitoru "Beograd na vodi".

Prema rečima Đukića, bilo je za očekivati da do iseljenja ne dođe jer je obaveštenje posalto na nedzakonit način.

On je dodo da ukoliko se ne pronađe trajno rešenje za bviše pipadnike vojske, da će kao svoje nezadovoljstvo izraziti protestima na ulice.

Za stanare hotela "Bristol", Ministarstvo odbrane ponudilo je privremen smeštaj, umesto da trajnog rešavanja stambenog pitanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bivši pripadnici vojske dans nisu iseljeni iz hotela Bristol

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2018

Bivši pripadnici Vojske Srbije danas nisu iseljeni iz hotela "Bristol" u Beogradu u kojem žive 27 godina...Kako je agenciji Beta rekao predsednik Udruženja vojnih beskućnika Vlado Đukić, 28 stanara hotela "Bristol" danas niko nije posetio i niko od nih nije iseljen..."Mi se nadamo da će tako i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.