Avioni i helikopteri tri dana nadleću Beograd i Pančevo

Izvor: 24sata, 10.Sep.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avioni i helikopteri tri dana nadleću Beograd i Pančevo

Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće naredna tri dana iznad Beograda i Pančeva, a povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

- Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva u periodu od srede 10. septembra do 12. septembra 2014. godine u vremenu od 16.00 do 19.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << časova (u zavisnosti od vremenskih uslova) i u subotu 13. septembra od 17.30 do 19.00 časova", navedeno je u saopštenju.

Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni tipa "galeb G-4" i "Mig-29" i helikopteri tipa "gazela".

Zbog održavanja svečanosti u centru Beograda biće izmenjen i režim saobraćaja, pa će biti zatvorene pojedine ulice.

U petak 12. septembra u vremenu od 20.00 do 22.00 časova i na dan svečanosti, u subotu 13. septembra od 16.30 do 20.00 časova, zatvorene će biti sledeće ulice: Trg Nikole Pašića u celini do Terazija; Ulica Takovska, od ugla sa ulicom Kosovska, do raskrsnice: Bulevar Kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - ulica Kneza Miloša.

Vozila neće saobraćati ni Bulevarom Kralja Aleksandra, od ulice Arhiepiskopa Danila do raskrsnice sa: Trg Nikole Pašića - ulica Kneza Miloša - ulica Takovska.

Saobraćaja neće biti ni u Ulici Kneza Miloša, od ulice Lazarevićeva do raskrsnice: Bulevar Kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - ulice Takovska, kao i u Vlajkovićevoj i Kosovskoj ulici.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojska: Avioni i helikopteri nadleću Beograd, izmene u saobraćaju zbog promocije oficira

Izvor: Blic, 10.Sep.2014

Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće naredna tri dana iznad Beograda i Pančeva, a povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane...- Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva od srede 10. septembra do 12. septembra...

Nastavak na Blic...

VEŽBA ZA PARADU: Avioni i helikopteri nad Beogradom

Izvor: Kurir, 10.Sep.2014

Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni tipa galeb G-4 i Mig-29 i helikopteri tipa gazela, najavilo je ranije danas Ministarstvo odbrane..BEOGRAD - Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadleću danas, područje Beograda, u sklopu priprema letačkog programa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.