58 godina Mašinskog fakulteta u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Dec.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

58 godina Mašinskog fakulteta u Nišu

Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu obeležio je jučes 58 godina rada i postojanja.

Jubilej je obeležen svečanom akademijom kojoj je, pored rukovodstva Univerziteta, predstavnika ove i brojnih drugih visokoškolskih ustanova, prisustvovao i gradonačelnik Niša Darko Bulatović,  predstavnici Vojske, policije, Eparhije niške, mnogo drugih gostiju i, naravno, veliki broj studenata.

Pozdravljajući domaćine i čestitajući na značajnoj godišnjici >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

fakulteta koji već skoro 6 decenija daje nemerljiv doprinos razvoju grada Niša i cele Srbije, gradonačelnik Bulatović je poručio i da srećan kada vidi da se Mašinski fakultet i dalje razvija i da na njemu danas sazrevaju neke nove generacije koje će moći da ostvare snove o kojima su generacije pre njih samo sanjale.

”Mi računamo na domaću naku i domaću pamet! Vaša struka i vaše znanje predstavljaju polugu za razvoj modernog i moćnog Niša, ali i čitavog regiona! Upravo vi i vaš bratski fakultet, elektronski fakultet, osnovni su preduslovi da niš ostvari svoje velike snove i postane ono što zaslužuje – balkanska prestonica naprednih tehnologija 21. veka”, rekao je Gradonačelnik Bulatović.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.