Venecuela: Pripadnici vojske uhapšeni nakon napada“ drona

Izvor: B92, 15.Avg.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venecuela: Pripadnici vojske uhapšeni nakon "napada“ drona

Venecuela je dosad izdala preko 40 naloga za hapšenje zbog navodnog pokušaja atentata na Madura tokom mitinga 4. avgusta.

Zvaničnici iz Venecuele saopštili su da su uhapsile još 14 osoba povezanih sa navodnim pokušajima atentata na predsednika Nikolasa Madura.

Među pritvorenima su jedan general i pukovnik Nacionalne garde.

Predsednik Maduro optužio je opozicione političare i susednu Kolumbiju da su planirali da ga ubiju dronovima tokom vojne parade u Karakasu 4. avgusta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Venecuela: Pripadnici vojske uhapšeni nakon „napada“ drona

Izvor: Danas, 15.Avg.2018

ReutersMaduro optužuje Kolumbiju i SAD za povezanost sa atentatom Zvaničnici iz Venecuele saopštili su da su uhapsile još 14 osoba povezanih sa navodnim pokušajima atentata na predsednika Nikolasa Madura. Među pritvorenima su jedan general i pukovnik Nacionalne garde. Predsednik Maduro optužio...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.