Velja Ilić kapitalac i u novoj vladi

Izvor: Glas javnosti, 10.Jul.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velja Ilić kapitalac i u novoj vladi

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da bi trebalo da bude ministar u budućoj vladi i da obavlja deo posla koji je obavljao kada je bio ministar za kapitalne investicije u vladi Vojislava Koštunice.

"Personalno će biti rešeno, ali trebalo bi da obavljam deo onog posla koji sam radio kao ministar za kapitalne investicije", rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On je izrazio očekivanje da će personalnim rešenjima u novoj vladi svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << biti zadovoljni, kada konačno budu usaglašena.

Ilić je rekao da koalicioni sporazum koji bi danas trebalo da bude potpisan ne sadrži stavke o personalnim rešenjima, već državne i političke ciljeve.

"Važni su nam državna politika, vladavina prava, borba protiv korupcije, sloboda medija, reforma uprave, decentralizacija i regionalni razvoj", kazao je Ilić.

On je naveo da je nakon sinoćnjeg sastanka koalicionih partnera koalicioni sporazum "sitno izmenjen" i da je takav dokument predsedništvo NS jednoglasno prihvatilo.

"Vlada nam treba što pre i realno je da bude formirana do 24. juna", rekao je Ilić i naveo da vladu očekuju veliki projekti, ali da neće davati velika obećanja.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Velja Ilić kapitalac i u novoj vladi

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012

Trebalo bi da obavljam deo onog posla koji sam radio kao ministar za kapitalne investicije..BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da bi trebalo da bude ministar u budućoj vladi i da obavlja deo posla koji je obavljao kada je bio ministar za kapitalne investicije u vladi Vojislava...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.