Preminuo nekadašnji ministar pravde Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 11:14

Preminuo nekadašnji ministar pravde Srbije

Stojković je bio jedan od osnivača Demokratske stranke Srbije

Advokat Zoran Stojković, nekadašnji ministar pravde u Vladi Srbije, preminuo je u Beogradu posle teške bolesti.

Zoran Stojković bio je ministar pravde u Vladi Vojislava Koštunice, u periodu od 2004. do 2007. godine.

.

Rođen je 7. oktobra 1946. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu i srednju školu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Diplomirao je septembra 1969. na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu kao student generacije.

U decembru 1980. godine izabran je za sudiju Okružnog suda u Beogradu. Rad u Okružnom sudu napustio je oktobra 1987. godine i od tada se bavio advokaturom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Zoran Stojković, bivši ministar pravde

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jul.2020

Advokat Zoran Stojković, nekadašnji ministar pravde u Vladi Srbije, preminuo je danas u Beogradu posle teške bolesti, objavile su Večernje novosti...Zoran Stojković bio je ministar pravde u Vladi Vojislava Koštunice, u periodu od 2004. do 2007. godine i jedan od osnivača Demokratske stranke Srbije...Rođen...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Preminuo bivši ministar pravde Zoran Stojković

Izvor: Radio 021, 06.Jul.2020

Advokat Zoran Stojković, nekadašnji ministar pravde Srbije, preminuo je danas u Beogradu posle teške bolesti, objavile su Večernje novosti...Stojković je bio ministar pravde u Vladi Vojislava Koštunice, u periodu od 2004. do 2007. godine i jedan od osnivača Demokratske stranke Srbije...Rođen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.