Izvor: TV Avala, 28.Apr.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Potpisivanje SSP antidržavni čin

Predsednik Vlade Srbije i lider Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da bi potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU bilo antidržavni i protivustavni čin kojim bi Srbija priznala nezavisnost Kosova.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija potpisala SSP sa EU

Izvor: B92, 29.Apr.2008, 08:37

Luksemburg, Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić i predsedavajući EU Dimitrij Rupel potpisali u Luksemburgu Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između Beograda i Brisela...Posle dve i po godine pregovaranja sa Briselom, Srbija je potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju...

Nastavak na B92...

Potpuni raskol oko SSP-a

Izvor: B92, 29.Apr.2008

Beograd, Jagodina -- Potpisivanje SSP sa EU izazvalo dalji raskol između članova Vlade iz DS i G17 plus s jedne, i DSS-a s druge strane, koja preti poništavanjem SSP-a. LDP za sporazum, SRS protiv..Vlada Srbije potpuno je podeljena kada je u pitanju potpisivanje SSP-a. Iako je Vlada upravo u tom sastavu...

Nastavak na B92...

Rupel:Primena SSP zavisiće od saradnje sa Tribunalom

Izvor: Press, 29.Apr.2008

Primena Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP), koji će danas u Luksemburgu EU potpisati sa Srbijom u formi u kojoj je parafiran, zavisiće od ocene Saveta ministara EU da li je dostignuta puna saradnja s Haškim sudom, izjavio je predsedavajcuhi Saveta Dimitrij Rupel..

Nastavak na Press...

Tadić: SSP je prvi ugovorni odnos Srbije i EU

Izvor: Press, 29.Apr.2008

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je na ceremoniji potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije i EU u Luksemburgu da je veoma zadovoljan jer Srbija danas ulazi u "prvi ugovorni odnos sa EU"..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.