MIRA MARKOVIĆ: KOŠTUNICA JE NUDIO SAVEZ MILOŠEVIĆU!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRA MARKOVIĆ: KOŠTUNICA JE NUDIO SAVEZ MILOŠEVIĆU!

DSS: Mira Marković je sve pomešala, nismo pravili takve aranžmane

BEOGRAD - Govorim istinu.

Mirjana Marković, udovica Slobodana Miloševića, potvrdila je za Kurir da je lider DSS Vojislav Koštunica nudio da ta stranka napravi koaliciju sa SPS, kao što je Kurir juče objavio.

- U celom tekstu koji sam napisala za knjigu „Takvog ga znam“ to nije najvažnije i nema tolikog značaja. Ali, napisala sam to onako kako je bilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ne smatram da je to sad mnogo važno - kaže Mirjana Marković.

Upitana da li je prisustvovala sastanku dvojice političara, za koji tvrdi da se odigrao neposredno pred hapšenje Miloševića, ona kaže da je u to vreme bila u Moskvi i da je za taj razgovor čula od supruga.

- Nismo o tome detaljno pričali i ne znam gde je taj sastanak bio. Kažem vam, to je za mene takva sitnica - dodaje Markovićeva.

S druge strane, portparol DSS Petar Petković nema dilemu da je Miloševićeva supruga sve pomešala.

- Očigledno je da je Mira Marković tu nešto pobrkala. Jasno je da je Vojislav Koštunica pobedio Slobodana Miloševića i nije pravio nikakve aranžmane s njim. Oni koji su takvu koaliciju napravili su SPS i DS, kad su formirali vlast 2008. Ukoliko bi gospođa Mira Marković htela da predoči javnosti kako je promenila svoje mišljenje, bolje bi bilo da kaže da je za NATO i za EU - kaže Petković i podvlači da se Koštunica nikad nije sreo s Mirom Marković.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.