Utvrditi istinu o ubistvu Djindjića

Izvor: S media, 12.Jul.2010, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utvrditi istinu o ubistvu Djindjića



Srpski radikali traže da se utvrdi istina o ubistvu Djinjdića, kaže potpredsednik SRS-a. Želimo istinu i o izjavi Tomislava Nikolića da Šešelj priprema atentat na njega, dodaje Milorad Mirčić


Srpska radikalna stranka insistira na tome da se dodje do "prave i potpune istine" o ubistvu Zorana DJindjića, kao i o nedavnoj izjavi Tomislava Nikolića da Vojislav Šešelj priprema na njega atentat, izjavio je predsednik Okružnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odbora SRS i potpredsednik te stranke Milorad Mirčić.

On je na konferenciji za novinare rekao da vlasti stalno potežu pitanje ko je i na koji način ubio DJindjića, "kao dežurni argument" za prikrivanje uzroka ekonomske ili druge krize u Srbiji i naglasio da bi rekonstrukcija tog dogadjaja bila "veliki korak i početak rasvetljavanja tog ubistva".

Mirčić je, u ime SRS, zatražio i da se dodje do potpune istine o informaciji koju je saopštio predsednik SNS Nikolić o tome da Šešelj priprema na njega atentat jer, kako je istakao, takva dezinformacija znači "raspisivanje poternice za svakim radikalom".

Potpredsednik SRS je rekao da nadležni organi moraju hitno da postupe po Šešeljevoj tužbi protiv Nikolića i njegovog zamenika Aleksandra Vučića i da se utvrdi "ako je to istina, ko treba da izvrši to ubistvo, a ako nije istina, onda da idu u zatvor oni koji su izmislili takvu priču".

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Hag istražuje navodne planove o ubistvu Nikolića

Oko pretnji Nikoliću razgovarano sa Simovićem

Krivične prijave protiv Vučića i Nikolića

Mirčić odbacio optužbe na račun Šešelja

Drzava ozbiljno shvatila pretnje Nikoliću

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mirčić: Utvrditi istinu o ubistvu Đinđića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2010

BEOGRAD -..Srpska radikalna stranka insistira na tome da se dođe do "prave i potpune istine" o ubistvu Zorana Đinđića, kao i o nedavnoj izjavi Tomislava Nikolića da Vojislav Šešelj priprema na njega atentat, izjavio je danas predsednik Okružnog odbora SRS i potpredsednik te stranke Milorad Mirčić...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.