Sudije odbile četiri od pet Šešeljevih uslova za odbranu

Izvor: TvojPortal.com, 10.Jun.2011, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije odbile četiri od pet Šešeljevih uslova za odbranu

/vesti online/ Pretresno veće Haškog tribunala odbilo je u petak četiri od pet uslova koje je optuženi Vojislav Šešelj, početkom maja, postavio za izvođenje dokaznog postupka odbrane u glavnom procesu koji se protiv njega vodi po optužnici za zločine nad nesrbima u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH, 1991-93.

Vojislav Šešelj
 

Pošto je Šešelj u maju naglasio da neće izvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << dokaze odbrane, ako mu ti uslovi ne budu ispunjeni, proces bi trebalo da ubrzo bude okončan završnim rečima odbrane i optužbe.

Sudije su Šešelju ostavile mogućnost da u roku od šest nedelja po dobijanju današnje odluke na srpskom jeziku, dostavi veću spisak svedoka odbrane koje namerava da navede. Ukoliko on to ne bude učinio, biće zakazane završne reči.Ostatak vesti pročitajte na linku

hagšešeljsudijesudjenjeuslovi odbijeni

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.